Gratis levering/Gratis retur
Log ind til min profil

Søg

VideotutorialsYoutube-vejledninger

På Youtube finder du et hav af gode film om næsten alt indenfor DIY-smykkefremstilling. (og endnu mere når du kan forstå en smule engelsk eller tysk. Her på siden finder du vores som du kan bruge til inspiration. God fornøjelse!


Polering af guldkæder, guld, hvidguld og sølv smykker // 18:15 min

Her kan du se gode tips til polering af guldkæder, polering af guldringe, polering af hvidguld, pudsning af sølv, og i det hele taget polering og rensning af smykker.

Videoen er produceret af Handyman.dk

Læs flere artikler fra Handyman.dk om polering af guldkæder og smykker her >>Armbånd med hæmatit stenperler og magnetlås // 18:22 min

I denne video viser Tina fra butikken i Kolding hvordan man laver dette fede armbånd i læder med hæmatitter. Du lærer hvordan du kan montere en magnetlås på lædersnører og på wirer med stenperler.
Årets Engel 2014 // 10:34 min

Årets engel er lavet i metoden "Freeze & Fuse", en virkelig sjov og nem teknik du bare må prøve! Vi starter med at lave en model i stanniolpapir som bruges til, at lave en støbeform i silikone. Til slut viser vi hvordan vi monterer de forskellige glasdele sammen til et flot ikonbillede.Perlekæde med Swarovski perle // 3:03 min

Vi monterer en flot Swarovski perle på en wire med små pyritperler. Perlekæden afsluttes med en smart kædeafslutning i oxyderet sølv, hvorpå der med en oval øsken, monteres en oxyderet sølvlås.

Perlekæde med smart afslutning // 4:39 min

Her lærer du hvordan man lettest trækker små perler på wire. Samt hvordan du kan montere en sølv-kædeafslutning, ved hjælp af en rund- og en bidetang. Til sidst sættes en sølv s-lås på. Der er også inspiration til sammensætning af perler.


Struktur i plade // Ravstedhus // i alt 5:26 min

I denne video, viser Tina hvordan man på en meget nem og simpel måde kan lave struktur og mønster i sølvplader. Sølvpladen udhugges til små rondeller, som bliver brugt til ørestik.


Donut-ørstikker 1 - 3 // i alt 26:10 min

I den første video viser Sonja fra Ravstedhus trin for trin, hvordan du kan lave disse smukke øreringe ud af 2 mm sølv tråd, uden brug af en valse.

I video nr. 2 viser Sonja en donut-variant lavet af en 3 mm tråd, som gøres flad ved hjælp af en valse.

Den sidste film i donut-øreringe serien omhandler de overfladebehandlinger som emnerne har fået undervejs.


  Faux Bone video // Robert Dancik // 7:34 min

I denne video forklarer Robert om værktøj og teknikker og hvor nemt det er at lave flotte smykker med Faux Bone.