Kurv( 0)
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Log ind

Her finder du vores åbningstider i 2024

Ring til os, og vi besvarer tekniske spørgsmål, guider dig gennem vores produkter og hjælper dig med at vælge de produkter, der bedst opfylder dine behov. 

Telefontid: Mandag til torsdag fra kl. 8.15 til 16.00 samt fredag fra kl. 8.15 til 15.00.

Ved Ravstedhus besidder vores kundeservicemedarbejdere en solid faglig baggrund som guldsmede. De er parate til at imødekomme dine henvendelser og spørgsmål. Med deres betydelige erhvervserfaring inden for området, opnået gennem tidligere ansættelser, er vores guldsmede i stand til at levere omfattende svar på dine spørgsmål om vores sortiment af værktøj, smykkedele og smykkefremstilling.

Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig og sikre, at du finder præcis det, du leder efter hos Ravstedhus.


Besøg os i Ravsted på en åben lørdag

Når du besøger vores fysiske butik på en åben lørdag, får du mulighed for at opleve vores brede udvalg af værktøj og smykkedele til smykkefremstilling i ro og mag. Du kan få en personlig rådgivning fra vores dygtige guldsmede, og du kan se, føle og prøve produkterne, inden du beslutter dig for at købe.
Derudover kan du forhåndsbestille de varer, du ønsker, og vi vil have dem klar til dig, når du ankommer.
Gør dig selv en tjeneste og besøg os i Ravsted på en åben lørdag for en god oplevelse med fordele.

Åben lørdag i 2024

Lørdag den 02. marts 2024 kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 27. april 2024 kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 25. maj 2024 kl. 10.00 - 13.00Ferie og lukkedage hos Ravstedhus

Hos Ravstedhus holder vi lukket en række helligdage og feriedage i løbet af året. På kontoret holder vi lukket på alle lørdage, søndage og øvrige helligdage. Derudover holder vi også lukket fredag efter Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag og den 23. og 31. december.

Sommerferie

Når det kommer til sommerferie, vil vi arbejde med nedsat bemanding i en begrænset periode, så du stadig vil have mulighed for at kontakte os for hjælp eller spørgsmål. Vær dog opmærksom på, at svar tiden kan være lidt længere end normalt i uge 29. og i uge 30.

Lukket grundet status

Vi har lukket for forsendelse 2 x 2 dage om året for at opdatere vores lagerstatus. Dette er en nødvendig proces for at sikre, at vi har styr på vores varelager og kan levere vores produkter til dig hurtigt og effektivt. Du kan fortsat bestille online, men pakning og forsendelse af dine varer vil først være mulig efter endt status. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre og takker dig for din forståelse.

Levering inden jul og mellem jul og nytår

Skal pakken være fremme inden jul, er sidste frist torsdag den 19. december inden kl. 14.00. Ravstedhus pakker og sender herfra til og med fredag den 20. december kl. 16.00. Vi sender igen fredag den 27. december.

Vi arbejder med nedsat bemanding den 27. december 2024 og kontoret er åbent fra 8.15 - 16.00. Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til en sag, kan du som altid ringe eller skrive. Vær opmærksom på at svartiden kan være lidt længere end normalt.