Kurv(0)
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Log ind

Hos Ravstedhus søger vi lige nu en teamleder. 

Ravstedhus er en virksomhed, der sælger værktøj, ædelmetaller, halvfabrikata og perler til smykkebranchen i Skandinavien. Ravstedhus er grundlagt i 1987, og består i dag af et dynamisk team af 15 ansatte.

Vi har travlt, og som et led i en struktur ændring har vi brug for nye kræfter, og søger derfor en alsidig teamleder med administrativ erfaring. Du referer direkte til virksomhedens direktør.

Ansvarsområde
Du vil som personaleansvarlig varetage følgende områder:
• Indkøb
• Salg / Marketing
• Lager / Logistik
• Kursusafdeling

Det forventes at teamlederen i samspil med de fagansvarlige for ovenstående områder, sikrer en smidig og velfungerende daglig drift.
Som personale ansvarlig forventes du, at varetage almene ledelses opgaver så som medarbejder udviklings samtaler, ferieplanlægning, osv.
Der vil i dagligdagen være en meget tæt koordinering med de fagansvarlige, hvis opgave er, at sikre at fagligheden i de daglige opgaver er på højt niveau. Koordineringen skal sikre, at der blandt medarbejderne ikke opstår tvivl om, hvem der er fagansvarlig og hvem der er personaleansvarlig.
Teamlederen er ansvarlig for daglig administrative opgaver så som EDB drift og telefoni.
Du vil være en del af sikkerhedsorganisationen.

Krav til kvalifikationer
Det forventes at du kan dokumentere erfaring fra en lignende stilling, herunder i særdeleshed ledelse af en mindre gruppe. Derudover gerne erfaring indenfor salg eller kendskab til smykkebranchen.
Du er udadvendt og udstråler en naturlig autoritet, har et godt overblik, er struktureret, målrettet, og skal kunne tage initiativ til, at igangsætte nye tiltag og analyser. Du skal være en rutineret bruger af IT - gerne Navision. Sprog gerne engelsk og tysk i tale og skrift.

Succes kriterier
I rollen som teamleder forventes det, at ovenstående afdelinger fungerer optimalt samt at der er et godt samarbejde med de fagansvarlige.
Det er ligeledes et krav, at teamlederen tager ansvar for eget område, og kan arbejde selvstændigt ud fra sparring med den adm. direktør.

Vi tilbyder
Et afvekslende job i en virksomhed i vækst, med et positivt og uformelt arbejdsmiljø.
Løn efter kvalifikationer, pensionsordning samt sundhedsforsikring.

Stillingen er en fuldtidsstilling.
Arbejdssted: Ravsted
Ansøgningsfrist: 10.08.2022
Send din ansøgning til Ravstedhus, Lene Jensen, lj@ravstedhus.dk