Gratis levering/Gratis retur
Log ind til min profil

Søg


Kurser og demo i Kolding


"Dejligt inspirerende sted!” – om butikken i Kolding

Som du måske allerede ved, har Ravstedhus en stor og flot livstilsbutik i de gamle Volkerts fabrikker. I en af vores store smukke, industrielle lokaler har vi indrettet et moderne og fuldt udstyret glas- og guldsmedeværksted, med arbejds­pladser, værktøj og maskiner til hver enkelt kursist. Her kan du komme på spændende 1-dags kurser, hvor du kan lære om teknikker inden for design af smykker.

Adresse: Agtrupvej 51, DK - 6000 Kolding. Parkeringsmuligheder findes rigelig på Dalbygade.Demo i butikken Kolding

29. marts Profiltråd – Flemming G. Sørensen // 26. april Billeder i glas - Sonja Nørgaard  // 17. maj Indfatning – Flemming G. Sørensen // 28. juni Ringkæder – Bodil Christensen.Når vi holder demodag i butikken fremviser og gennemgår vi teknikker i de forskellige spændende emner. Du kan kigge os nysgerrigt over skulderen i 15 minutter eller flere timer. Du kan spørge os en masse eller bare se og lytte med i baggrunden. Måske får du endda chancen for at afprøve teknikkerne. I hvert fald er det hyggelig og der rig mulighed for at snuppe en masse gratis viden og inspiration. Vi afholder demoer fra kl. 12 – 16 om onsdagen og fra kl. 10 – 12 om lørdagen. Demoerne er åben for alle, de er gratis og kræver ingen tilmelding. Vi glæder os til at se dig!


Kurser 2017


AFLYST! Kursus: Loddeteknik

22. marts 2017 // kl. 10 - 15

Et intensivt kursus i loddeteknik!  Du lærer enkle loddeteknikker til lodning af halvfabrikata på ørestiks, ringe, vedhæng mv. Vi anvender slaglod, fluss og lodde pasta.

Deltagerforudsætning: Alle kan deltage.
Lektioner: 7
Pris: 685,-
Underviser: Flemming G. Sørensen
Kursus: Loddeteknik

20. september 2017 // kl. 10 - 15

Et intensivt kursus i loddeteknik!  Du lærer enkle loddeteknikker til lodning af halvfabrikata på ørestiks, ringe, vedhæng mv. Vi anvender slaglod, fluss og loddepasta.

Deltagerforudsætning: Alle kan deltage.
Lektioner: 7
Pris: 685,-
Underviser: Flemming G. Sørensen