Gratis levering/Gratis retur
Log ind til min profil

Søg


Cookie- og Privatlivspolitik

Senest opdatert den 24. maj 2018


Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål: teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer samt trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside og hvordan de agerer på denne. Cookies hjælper os bl.a. med at få overblik over besøg, så vi løbende kan optimere og målrette websitet og vores ydelser. Dermed kan vi give dig en bedre brugeroplevelse med mere relevant indhold.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvor lang tid opbevares cookies?
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Hvordan sletter du cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside?
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere med henblik på at optimere indhold herefter.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout



Persondatapolitik


Du kan tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Ravstedhus ApS (ravstedhus.dk, ravstedhuspro.dk) har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Ravstedhus ApS (ravstedhus.dk, ravstedhuspro.dk) gemmer dine personlige oplysninger for at kunne håndtere dine ordrer i shoppen. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, ip, postnummer, by samt adresse. Disse oplysninger bruger til at sende dine købte varer til din adresse eller til en pakkeshop. Vi gemmer også dine ordrer, faktura og kreditnota, således vi let kan servicere dig i tilfælde af reklamation eller retur. Vi er desuden pålagt at gemme bilag så som ordre, faktura og kreditnota jævnfør dansk bogføringslov min. 5 år.

Når du indtaster dine personlige data i forbindelse med køb på vores webshop gøres dette via en krypteret forbindelse. Vi har krypteret forbindelse via vores hosting udbyder og der er også kryptering på betalingsmodulet fra vores betalingskortudbyder.

Ravstedhus ApS respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Ravstedhus ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

· foretager betaling af køb
· sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
· i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde. f.eks. tilmelding til vores nyhedsbreve.

Ravstedhus ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere eller forbedre den ydelse, som kunden efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, via Google Analytics.

Ravstedhus ApS indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Ravstedhus ApS opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.


Samtykke til behandling af personoplysninger

Hvis du har givet os dit samtykke til behandling af personoplysninger i forbindelse med at afgive en ordre på ravstedhus.dk eller ravstedhuspro.dk, eller tilmelding til vores nyhedsbrev, eller et ”Nyhedsbrev ja tak" jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud, job m.m.” eller givet et ”ja" pr. telefon eller pr.mail, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Dette vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails eller opkald fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage såfremt du måtte ønske dette. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsmail eller ved at kontakte os på ravstedhus@ravstedhus.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve eller tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjepart til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftale med databehandleren, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du er velkommen til at kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Ravstedhus ApS
Ravsted Hovedgade 51
6372 Bylderup-Bov
Danmark
Email: ravstedhus@ravstedhus.dk
Tlf.: +457464 7628

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på ovenstående e-mail adresse eller telefon. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på Ravstedhus ApS videregives kun til udvalgte samarbejdspartnere, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden - f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Ravstedhus ApS anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på ravstedhus.dk, ravstedhuspro.dk og fremgår af http://www.google.com/intl/da_DK/policies/privacy/.

Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver Ravstedhus ApS (ravstedhus.dk, ravstedhuspro.dk) ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne

Når personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Ravstedhus ApS’ vegne, så lever tredjemand op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Adgang til oplysninger
Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra Ravstedhus ApS. Såfremt du ønsker, at Ravstedhus ApS skal afholde sig fra at anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail eller anden direkte kommunikation, så kan du framelde dig via linket, der er nederst i alle nyhedsbreve fra Ravstedhus ApS. Du kan også kontakte Ravstedhus ApS via e-mail ravstedhus@ravstedhus.dk

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker det, så skal du skrive til os på adressen ravstedhus@ravstedhus.dk

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Ravstedhus ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen ravstedhus@ravstedhus.dk.

Klagemulighed
Hvis du vil klage over Ravstedhus’ behandling af dine persondata så kontakt os!

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5,
1300 København K
www.datatilsynet.dk.