Gratis levering/Gratis retur
Log ind til min profil

Søg

Butik Kolding


Ravstedhus har en fin butik i Kolding

Vi har til huse i Volkerts rustikke fabrikslokaler på Agtrupvej 51, 6000 Kolding. Her befinder vi os i flotte industrielle lokaler, spækket med spændende materialer og værktøj til smykkefremstilling og lav selv smykker, glaskunst og glasperlefremstilling. Der findes en stor parkeringsplads på Dalbygade lige i nærheden.

Gå på opdagelse i vores brede produktsortiment og find alt hvad du behøver, eller står og mangler til lige netop dit smykke.


Åbningstider i butikken i Kolding

Mandag: lukket
Tirsdag – Fredag: 12 - 17
Lørdag: 10 - 13


Kolding Åbningstider Jul 2017

Lukket: 23. - 28. december + 1. januar 2018
Åbent: 29. - 30. december


Nye åbningstider i butikken fra januar 2018

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag – Fredag: 13 - 17
Lørdag: 10 - 13
Spar på fragten - afhent dine varer i butikken

Når du bestiller varer i vores webshop kan du vælge gratis afhentning i butikken.
Hvis du bestiller inden mandag kl. 12, kan du afhente din bestilling fra onsdag kl. 12.
Her finder du os

Find en rutebeskrivelse her>>
Vores sortiment:

Vores store sortiment spænder vidt og bredt gennem de populæreste kategorier såsom værktøj og maskiner til guldsmedearbejde, ædelmetaller, Art Clay, smykkedele, sten og perler - både anboret og gennemboret - snøre, læder, gummi, glasformning – både uroboros og bullseye frits, noodles, stringers og glasplader, glasperle fremstilling - glasstænger, Dichroic, støbning, litteratur, Friendly Plastic og emalje. Vi har også et stort udvalg i Swarovski perler.

Med alskens kreative materialer, kribler det i fingrene for at komme i gang.


Vores mål:

Vi ønsker at samle, både inspiration, faglig viden og det store kendte produktsortiment under ét tag. Resultatet er en helt ny og unik butiksform der åbnede dørene første gang lørdag d. 18.09.2010

Vi lægger stor vægt på at kunne formidle faglig viden indenfor materialelære, teknikker og formgivning. Derfor afholdes der løbende kurser i vores nyindrettede guldsmede-værksted, såvel demoer og workshops i butikken der skal give deltagerne inspiration og udvikle deres kreative færdigheder.
Vi hjælper dig fra idé til færdigt smykke og som kunde lades du ikke ”alene” fyldt med inspiration og spændende materialer efter et besøg hos os. Nye og kendte teknikker til smykkefremstilling og glasformning forefindes i vores litteraturafsnit.
Temaerne og emnerne berørt vil i høj grad afspejle de seneste trends og strømninger indenfor både smykkefremstilling og glasformning. Ravstedhus er således et komplet univers fra idé til færdigt smykke.
I og med Ravstedhus har fingeren på "pulsen” Så er det et væsentligt element i vores filosofi, at videregive denne viden og information til vore kunder. Mode og trends vil afspejle sig i de mange modeller der udstilles løbende i butikken.


Demodage i butikken

Har du brug for lidt kreativ input og en god portion inspiration til kommende projekter? Så sæt X i kalenderen og kom forbi til en hyggelig demodag i butikken. Demoer er gratis, kræver ingen tilmelding og åben for alle. Du kan snuppe en masse gratis viden og inspiration til forskellige teknikker!

Se demokalender her >>
Kurser i smykkefremstilling

Find spændende 1-dags kurser, hvor du kan lære om teknikker inden for design af smykker.

Se kursuskalender her >>Kreativ smykke-tirsdag

Du er en kreativ person der gerne vil lære hvordan man laver individuelle og personlige smykker i sølv eller kobber, men mangler ideer, vejledning og udstyr? Du vil gerne møde andre fra Kolding område med samme interesse for smykkefremstilling og have en hyggelig og produktiv aften sammen?